vineri, 19 aprilie 2013

5 motive pentru care femeia pretinde că are un iubit


În 9 cazuri din 10, atunci când o femeie îți spune că are un iubit, traducerea este „Te-ai arătat prea interesat de mine”. N-are nici o legătură cu existența reală a unui iubit în viața ei. Dimpotrivă, dacă e atrasă de tine, femeia va ascunde adesea existența iubitului până după ce i-o tragi.
 
Atunci când îi menționează existența sau te lasă în orice fel să afli că el există, o face intenționat, dintr-unul din următoarele motive:

  1. Deși nu are un iubit, nu e atrasă de tine sau ai greșit modalitatea de abordare
  2. Are într-adevăr un iubit și, în circumstanțele curente, a decis să rămână fidelă relației cu el
  3. Are un iubit și e dornică să se culce cu tine, dar vrea să fie sigură că îi înțelegi de la început situația. Ea vrea discreție și vrea s-o înțelegi. Cu toate că e disponibilă pentru sex, nu vrea să se angajeze deocamdată într-o relație cu tine
  4. Are un iubit și vrea să-l înșele cu tine (se întâmplă adesea dacă ești meseriaș), însă nu vrea să se simtă vinovată pentru asta. Prin faptul că îți spune că are un iubit, își creează o scuză plauzibilă. Va putea să-și spună după ce se culcă cu tine că a fost vina ta, de vreme ce știai că are o relație. S-ar putea să regrete mai târziu, dar asta n-o va opri să-i pună coarne cu tine
  5. Nu are un prieten și e atrasă de tine, dar nu vrea să pară o ratată care nu e în stare să țină un bărbat. Majoritatea tipelor tari au oricum „sateliți” - băieți de treabă care pozează în amici din dorința secretă de a ajunge în păsărică. Cum „prieten” e un cuvânt cu mai multe accepțiuni, ea poate folosi unul din sateliți pentru a părea în ochii celorlalți că are o relație.
În concluzie, n-o întreba dacă are un iubit și nu te arăta afectat dacă îți spune că are unul. Ia însă în calcul faptul că e foarte probabil să fi părut prea disperat după ea. 

tricouri

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu