joi, 14 februarie 2013

Trăiește-ți viața!

Atitudine Muay Thai

Cea mai mare parte a succesului la femei nu are nici o treabă cu ceea ce faci sau simţi în legătură cu ele, dar are legătură cu ceea ce faci şi simţi în privinţa ta. De fapt, aici vorbim de respectul de sine.
O grămadă de tipi nu dau doi bani pe părerile altor bărbaţi, dar o iau razna când vine vorba de femei. Fie că retrăiesc drame cu mama pe care nu o puteau mulţumi când erau prichindei, fie sunt speriaţi din alt motiv, ei pun femeia pe locul întâi.

Alţi bărbaţi au o problemă un pic diferită. Nu dau doi bani pe femei, dar regulatul este atât de important pentru ei încât pierd din vedere alte priorităţi. Aceştia nu se mai distrează cu femeile, totul devine o încrâncenare.

Asemenea oameni pot câştiga bătălii, dar vor pierde cu siguranţă războiul. Femeile pot fi condimentele vieţii şi dacă o găseşti pe cea adevărată, poate vei alege s-o faci centrul vieţii tale, însă o viaţă irosită nefăcând altceva decât să alergi după femei mi se pare o alegere prostească.

Dacă asta e problema ta, detaşează-te un minut şi întreabă-te dacă nu cumva pierzi alte plăceri pe care viaţa ţi le oferă. S-ar putea să fii şocat să înveţi că o seară liniştită cu o carte bună sau câţiva kilometri de alergare în parc pot fi mult mai mişto decât o întâlnire plictisitoare cu o pocnitoare cu ţâţe mari care are numărul la IQ cât temperatura camerei (sau mai rău, cât gradele din vin).

Iată deci un pont pentru a-ţi creşte încrederea în relaţiile cu femeile: Nu mai tânji atât de mult după ele! Un mod bun de a face asta e să-ţi găseşti un hobby de care să te bucuri cu adevărat. Ceva care să te detaşeze de femei. Nu numai că-ţi va da siguranţă când vei porni după pradă, dar îţi asigură și evadarea de acasă când doamna vieţii tale va începe să te streseze, aşa cum fac ele atât de des.

Eu unul prefer kick-boxing-ul. Cele mai multe femei urăsc chiar şi mirosul de transpiraţie învechită din mănuşi şi vor fi îngrozite de vânătăile de pe antebraţe şi de urmele de sânge de pe şort, bandaje sau proteză. În plus, aceasta artă marţială este o sursă adevărată de siguranţă şi stăpânire de sine în cam toate domeniile vieţii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu