marți, 19 februarie 2013

Atitudine de învingător

Atitudinea invingatorului

George S. Patton Jr., marele general din al doilea război mondial, a fost întrebat cândva ce crede de rivalul lui, britanicul Marshall Montgomery. Patton a răspuns: „E cel mai mare general pe care îl au englezii, însă e mai interesat să nu piardă decât să câştige.” Din nefericire pentru cei mai mulţi bărbaţi, aceasta este atitudinea lor faţă de femei. Merg ca pe ouă, cât pot de grijulii, sperând să nu facă greşeli.

Dacă vrei să ai forţă şi eficienţă în relaţia cu femeile, începe să te concentrezi pe ceea ce vrei şi pe ceea ce vei face, nu pe ce ai de pierdut sau ce se poate întâmpla dacă nu câştigi. Sigur, aruncă o privire asupra riscurilor, dar nu te concentra asupra lor.

Concentrează-te la ce-ţi doreşti. Cum va fi când vei fi împreună cu femeia pe care o vrei? Cum va fi s-o vezi în toată splendoarea? Cum va fi s-o auzi țipând de plăcere? Cât de bine te vei simți înfipt în ea?

Acest gen de întrebări te va face să fii entuziasmat şi dornic să învingi, în loc să te timorezi că vei pierde. Chiar dacă ştii că ai concurenţă, vei fi capabil de cea mai bună lovitură, pentru că te vei concentra pe ceea ce ai de câştigat.

Pe scurt:
Aruncă o privire la ce ai de pierdut, dar concentrează-te pe ceea ce vrei să câştigi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu