joi, 17 ianuarie 2013

E OK să fii bărbat


seducator fara complexe
E OK să fii bărbat
Există o presiune acută exercitată împotriva bărbaţilor care au succes la femei, extrem de adânc inoculată în cultura noastră.

Cei mai mulţi bărbaţi pe care îi cunosc au un sentiment ciudat că e greşit să ți-o tragi cu mai mult de o femeie în aceeaşi perioadă de timp. Cele mai multe femei pe care le cunosc au însă mult mai mult decât un „sentiment” în această privinţă. Ele cred cu tărie şi se bat pentru ideea că e greşit ca un bărbat să reguleze mai mult de o femeie. Poţi vedea încrâncenarea pe faţa lor când vorbesc despre asta.
Ideea morală a monogamiei (un singur partener în acelaşi timp) ne-a fost inoculată de legi, religii şi femei timp de mii de ani.

Până acum câteva sute de ani, sultanii, împărații, emirii și alți „iubiți conducători” ţineau haremuri cu foarte multe neveste. Acestea erau păzite cu grijă pentru a preveni accesul altor bărbaţi la aceste femei. 

Pedeapsa pentru că ai futut una din femeile conducătorului putea fi moartea ta și a întregii tale familii – riscul era imens.

Aceşti conducători ţineau atât de multe femei nu doar pentru a avea varietate sexuală, ci şi pentru potenţialul reproductiv al acestor haremuri. Deseori, aveau planificări riguroase pentru a fute mereu femeile în cea mai fertilă perioadă, maximizând astfel şansele de a le lăsa gravide şi de a-şi perpetua sângele albastru.

Ce făceau aceşti conducători pentru a-şi proteja haremurile? Făceau legi (de la care ei erau exceptaţi), care interziceau poligamia. Aceste legi descurajau bărbaţii însuraţi să caute sex în afara căsătoriei, protejând astfel haremul stăpânului.

Apoi, avem biserica. Multe religii propovăduiesc faptul că sexul extraconjugal este un păcat, îi dau denumiri negative (preacurvie) şi îl descurajează prin îndoctrinarea credincioşilor.

Am citit undeva o frază a unui om deştept care suna cam aşa: „Religiile acuză că e greşit tot ceea ce ADN-ul tău vrea să facă în mod natural pentru a supravieţui şi procrea” De ce? Păi, dacă eşti ocupat să te lupţi cu propriile tale instincte naturale, dacă te simţi vinovat pentru că-ţi doreşti lucruri fireşti şi îl vezi pe Dumnezeu ca fiind singura cale de a te curăţa de aceste gânduri „păcătoase”, vei fi o oaie foarte supusă.
Dacă vrei ca oamenii să te urmeze, fă-i să fie confuzi, apoi convinge-i că tu eşti cel care îi poate scoate din confuzie. E uşor.

Și acum, femeile. Aici e foarte interesant.
Dacă priveşti problema din punct de vedere economic, nu e în beneficiul femeii ca bărbatul ei să umble brambura şi să și-o tragă cu alte femei. 
Ea nu poate fi gravidă decât cu unul sau doi copii odată şi nu poate creşte decât un număr limitat, aşa că un bărbat care, în loc să muncească mai mult şi să o ajute în gospodărie, e plecat să-şi împrăştie spermatozoizii pe unde apucă, e o afacere foarte proastă. Mai rău, din asta ar putea apare şi nişte puradei extraconjugali, care să dividă atenţia bărbatului şi să subţieze veniturile familiei. Nu spun că femeile gândesc greşit, ci doar că dacă priveşti din perspectiva lor, nu e avantajos să aibă un bărbat care fute tot ce prinde.

Astfel, tot ceea ce promovează monogamia, precum religia, e perceput ca fiind corect de multe femei, pentru că se potriveşte cu ceea ce ele consideră că este ok.

Acum să vorbim de bărbaţi. Bărbaţii au în mod natural tendinţa de a avea o femeie de bază căreia îi sunt devotaţi, dar le place să reguleze şi alte femei dacă au ocazia.

Gândeşte-te puțin. Sunt multe avantaje pentru un bărbat (sau cel puţin pentru perpetuarea genelor lui) dacă fute multe femei. Nu consumă multă energie şi sunt riscuri puţine (un bărbat poate fi tatăl a zeci de copii până să ia vreo boală sau să-l omoare vreun rival). Aşadar, bărbaţii sunt programaţi să caute oportunităţi sexuale şi varietate sexuală (dacă însă eşti programat să-ţi placă dulciurile, nu înseamnă că e bine să mănânci numai dulciuri – asta te va îmbolnăvi şi te vei curăţa mai repede).

Acestea fiind spuse, nu lăsa pe nimeni şi nimic să te facă să te simţi vinovat pentru faptul că eşti atras de femei (mă refer la pornirile fireşti – dacă îţi place să te gândeşti la viol, minore etc., fă-ţi o favoare şi du-te la doctor).

Dacă însă eşti la fel ca mine şi ţi s-au servit o grămadă de idei despre femei care acum ţi se par inutile, atunci mergi mai departe şi priveşte problema dintr-o perspectivă diferită.

Eu consider că a provoca orgasme mai multor femei nu încalcă nici o lege a universului şi n-am dileme morale în privinţa asta. Cele mai multe limitări din viaţă au fost create pentru a ne controla, nu pentru a ne elibera. Perspectiva mea este de asemenea că nu are rost să încerci să schimbi modul de a gândi al celor care-ţi impun fidelitatea – soţie, socri etc. (ar fi chiar foarte periculos pentru sănătatea mea să încerc să-mi conving nevasta că e ok să fut toate bunăciunile care-mi plac), însă e important să fii deschis şi să-ţi asumi opiniile în această privinţă în discuţiile cu femeile pe care le vei fute. 

În mod surprinzător, femeilor le place un bărbat care îşi spune părerea sincer în privinţa asta. E mai ok pentru ele să ai curaj și să iţi asumi ideile decât să te ascunzi după deget.

Dacă eşti cine eşti şi şi nu te scuzi pentru ceea ce îţi place, vei fi luat în serios. Dacă însă abordezi subiectul ezitant şi te porţi de parcă ai încerca să vezi dacă opiniile tale i se par ok, vei fi privit ca fiind slab şi temător. Majoritatea femeilor te vor accepta aşa cum eşti, însă dacă încerci să pari altfel, se vor prinde imediat şi vei fi tratat cu dispreţ şi trimis la plimbare.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu